WELKOM VRIJWILLIGER

BEDANKT DAT JE TIJD NEEMT OM TE GEVEN!

Naast vaste medewerkers vult ons woonzorgcentrum zich ook dagelijks met een aantal vrijwilligers, die zich onbaatzuchtig inzetten om comfort en welzijn te verzekeren voor onze bewoners. Ze zijn er om te luisteren, te wandelen, de krant te lezen, boeken rond te brengen of gewoon gezelschap te bieden.

Ook helpen ze tijdens onze activiteiten of uitstappen. De vrijwilligers geven net dat tikkeltje extra aan de ervaring in ons woonzorgcentrum, waardoor bewoners hun verblijf zoveel aangenamer wordt. 

Onze vrijwilligers zijn aangesloten bij Present vzw.

Present vzw is een autonome vrijwilligersorganisatie. Zij organiseert en ondersteunt het vrijwilligerswerk in de zorgsector. Present biedt een ondersteuningsprogramma, gaande van een basisvorming, regelmatige bijscholingen, een tijdschrift en ontmoetingsactiviteiten, tot een degelijke verzekering en administratieve ondersteuning (bv. voor werklozen).

Ken je iemand van je familie, vrienden of buren met een hart voor hulpbehoevende ouderen, die zich graag enkele uurtjes per week wil inzetten om een handje te helpen of voel jij je geroepen om passie en zorg te geven aan onze bewoners?

Neem dan vrijblijvend contact op met

Liesbet Bergen of Mieke Elsen via vrijwilligers@ocura.be of 011 45 84 17.

Wie weet werk jij binnenkort als vrijwilliger in ons woonzorgcentrum!