campus Herk-de-Stad

Woonmogelijkheden

woonzorgcentrum

WOONZORGCENTRUM

1-PERSOONSKAMER: vanaf € 74,91 / DAG*

______

Ocura Herk-de-Stad biedt aan 76 bewoners een permanente woongelegenheid in ons woonzorgcentrum. Hier garanderen wij verzorgende ondersteuning bij dagelijkse activiteiten van het leven,

alsook een warme thuisomgeving.

Download folder.

kortverblijf

KORTVERBLIJF

 1-PERSOONSKAMER: vanaf € 74,91 / DAG*


Als erkend kortverblijf door de provincie Limburg, verlenen een aantal ziekenfondsen een tussenkomst in de kosten. 

______

In campus Herk-de-Stad is er ook de mogelijkheid tot kortverblijf. Dit kan de mantelzorgers of familieleden tijdelijk aflossen of een oplossing bieden voor korte tijd bij verhoogde zorgbehoevendheid. Ons kortverblijf is beperkt tot 90 dagen per jaar, met ten hoogste 60 dagen aaneensluitend. 

Dagverzorgingscentrum

DAGVERZORGINGSCENTRUM

DAGPRIJS: € 30,10 incl. middagmaal*

______

Naast de opties van het woonzorgcentrum en kortverblijf, kan je in Ocura Herk-de-Stad ook terecht in ons centrum voor dagverzorging. Hier kunnen ouderen die enkel nood hebben aan opvang gedurende één of meerdere dagen in de week genieten van het gezelschap van leeftijdsgenoten, hulp met kinésitherapie, revalidatie, verpleegkundige hulp of animatie en creatieve ontspanning.

De bezoeker kan zelf naar het centrum worden gebracht door familie of de mantelzorger, maar er is ook een mogelijkheid om gebruik te maken van georganiseerd vervoer, tegen betaling.

Download folder.

*Vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van prijswijzigingen.