Woonzorgcentrum

Montenaken

Ocura montenaken

Binnen onze vernieuwde zorgcampus kunnen we zorg op maat bieden aan 116 bewoners en stellen we volgende woonvormen ter beschikking: kleinschalig wonen 'Den Dries', woonzorg  in 'Binnenhof' of in ''t Stepsveld', oriënterend kortverblijf, het erkend centrum voor personen met jongdementie 'De Schakel', de moderne zorgflats 'Montiniacum' en tot slot het dagverzorgingscentrum 'De Bron'.

Binnen dit uniek, regionale aanbod zoeken wij samen naar de ideale woonvorm voor elke bewoner. Samen met een multidisciplinair en gemotiveerd team zorgen wij dagelijks voor een warme thuis waarin verbinding tussen bewoners, collega’s, familieleden en de lokale gemeenschap centraal staat.


Als werkgever investeren we in het nastreven van een optimale work-life balance voor al onze medewerkers en leggen we bijkomend accent op het creëren van een gezonde en groene werkomgeving.
In ons dagdagelijks handelen stellen we onze bewoners centraal, waarin kwaliteitsvolle zorg op maat met inspraak van de bewoner steeds onze hoofddoelstelling is. Positiviteit, Respect, Integriteit, Deskundigheid en Empahtie (PRIDE) zijn waarden die ons nauw aan het hart liggen.

Ben je in de buurt van het landelijke en mooie Montenaken? Spring gerust eens binnen voor kennismaking met ons!

Ilse Liesmons

Directeur campus Montenaken

ilse.liesmons@ocura.be

VACATURES

WORD JIJ HET KLOPPEND
HART VAN OCURA?

Bekijk al onze openstaande vacatures